Direct contact met ons:

06 22974343

info@residentieprofs.nl

Over ons

Begin 2013 is ResidentieProfs gestart als nieuwe speler op de markt van juridische dienstverleners. Wij kiezen nadrukkelijk voor kwaliteit en maatwerk in antwoord op de dertien-in-dozijn-dienstverlening, waarbij maximalisering volumes en marges centraal staat. Geen misverstanden, ook wij hebben een commercieel belang. Echter, persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen zullen hierbij nooit het onderspit delven.

Deze aansprekende aanpak heeft zich vertaald in een enorme groei, hoewel dat dus geen doel op zich is. Het succes valt overigens niet enkel op ons conto te schrijven. Klanten en professionals gunnen ons immers hun vertrouwen en wij doen elke dag ons uiterste best om dat vertrouwen waar te maken. Zonder klanten en professionals zouden wij niet bestaan. Daarvan zijn we ons meer dan bewust. Tegelijkertijd zijn wij natuurlijk meer dan trots over ons aandeel in dat gemeenschappelijke succes. ResidentieProfs houdt vanaf de start kantoor in Den Haag, de residentie. Vandaar het eerste deel van onze naam, wat niet wegneemt dat onze klanten en professionals door het hele land werkzaam zijn. Het tweede deel van onze naam wijst niet alleen op de professionals, maar ook op de professionaliteit die wij nastreven.

Begonnen op de spreekwoordelijke zolderkamer, verhuisden wij al gauw naar een grotere locatie. Inmiddels werken wij met een tweekoppige directie, een bescheiden kantoorteam en meer dan 400 juristen en advocaten die ieder hun eigen specialiteit hebben en die wij persoonlijk kennen, zodat wij optimaal in staat zijn onze klanten èn onze professionals te bedienen. 

Jurist nodig of nieuwsbrief aanvragen?